Ahir, parlant en una veïna que té un bar, va sortir el tema de les magdalenes casolanes. Vam quedar que en faríem i en faríem un tastet. Aquí estan les meves, fruit d'una recepta que he trobat per la xarxa.
INGREDIENTS: - 3 ous
- 200 grams de farina
- 125 grams de sucre blanc
- 50 ml. de llet sencera
- 100 ml (mig got) d'oli d'oliva
- 1/2 sobret de llevat
- Motllos de paper arrisat de la mesura que preferiu
PREPARACIÓ: - A un bol gran, batrem els ous amb unes varetes, fins que quedin amb un aspecte esponjós.
- Afegirem a continuació, el sucre a poc a poc sense deixar de batre.
- Seguidament hi posarem l'oli, mentre ho continuem remenant
- Ara, ja toca afegir la llet, la farina i el llevat, mentre continuem removent-ho fins aconseguir una barreja homogènia.
- Posem la barreja obtinguda a la nevera mentre repartim els motllos per la safata del forn (ho deixem a la nevera perquè hi hagi un major contrast al moment d'enfornar-ho, cosa que facilitarà que pugi).
- Tornem a batre la barreja i anem omplint els motllos fins a 3/4 dels mateixos (jo m'he quedat curt).
- Fornejarem al forn preescalfat a 200ºC durant uns 15 minuts o fins que veiem que la magdalena ja ha pujat i té un aspecte daurat. Aneu amb compte en aquest punt ja que cada forn és un mon.
- Un cop aconseguida l'alçada esperada i el color adequat les treurem del forn i les deixarem refredar (si podeu) abans de fer el tastet.
Ja tenim l'esmorzar sol·lucionat per un quants dies. Bon profit!!!!
dijous, 6 de febrer del 2014
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada