dijous, 6 de febrer de 2014

MAGDALENES CASOLANES

Ahir, parlant en una veïna que té un bar, va sortir el tema de les magdalenes casolanes. Vam quedar que en faríem i en faríem un tastet. Aquí estan les meves, fruit d'una recepta que he trobat per la xarxa.

INGREDIENTS: - 3 ous

                            - 200 grams de farina

                            - 125 grams de sucre blanc

                            - 50 ml. de llet sencera

                            - 100 ml (mig got) d'oli d'oliva

                            - 1/2 sobret de llevat

                            - Motllos de paper arrisat de la mesura que preferiu

PREPARACIÓ: - A un bol gran, batrem els ous amb unes varetes, fins que quedin amb un aspecte esponjós.

                           - Afegirem a continuació, el sucre a poc a poc sense deixar de batre.

                           - Seguidament hi posarem l'oli, mentre ho continuem remenant

                           - Ara, ja toca afegir la llet, la farina i el llevat, mentre continuem removent-ho fins aconseguir una barreja homogènia.



                           - Posem la barreja obtinguda a la nevera mentre repartim els motllos per la safata del forn (ho deixem a la nevera perquè hi hagi un major contrast al moment d'enfornar-ho, cosa que facilitarà que pugi).

                           - Tornem a batre la barreja i anem omplint els motllos fins a 3/4 dels mateixos (jo m'he quedat curt).

                           - Fornejarem al forn preescalfat a 200ºC durant uns 15 minuts o fins que veiem que la magdalena ja ha pujat i té un aspecte daurat. Aneu amb compte en aquest punt ja que cada forn és un mon.

                           - Un cop aconseguida l'alçada esperada i el color adequat les treurem del forn i les deixarem refredar (si podeu) abans de fer el tastet.



Ja tenim l'esmorzar sol·lucionat per un quants dies. Bon profit!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo