INGREDIENTS: - 200 gr. de cigrons cuits ( per 4 persones)
- 150 grams de bacallà dessalat
- 1 ou
- 1/2 ceba
PER AMANIR: - 2 tomàquets
- julivert
- 2 cullerades petites de vinagre de vi blanc
- 5 cullerades petites petites d'oli d'oliva
PREPARACIÓ: - Escorrerem bé el bacallà de l'aigua de dessalar i el posarem amb una safata per al forn. Es cou durant uns 10 minuts a 180 º.
- Es treu i quan estigui tebi el trossejarem.
- Es bull l'ou i es fa a quarts
- La ceba es pela i es pica en juliana.
- Un cops tots els ingredients preparats, es barregen a un bol.
- Per altra banda, pelarem els tomàquets, se'ls treu les llavors i es trossegen.
- Es pica el julivert, i es diposita per sobre el tomàquet. Ho salpebrem tot plegat.
- Després s'incorporen el vinagre i l'oli i un cop ben barrejat o abocarem per sobre l'amanida.
Ja em disculpareu que no pengi fotos però hi havia gana i no hi vam pensar fins qua ja no es podia fer res.
Gaudiu del plat i bon profit!!!!!!!!!
diumenge, 29 d’agost del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada