diumenge, 29 d’agost del 2010

FLAM DE PERA


Aquest és un postre apte per persones amb diabetis. És un postre dolcet, fresquet i diferent. I el que és més important, no perjudica la salut.

INGREDIENTS: - 1 tassa i mitja de llet desnatada ( per 4 persones)
- 1 tassa de peres liquades
- 1 cullerada petita i mitja d'edulcorant. En cas de que es tracti d'Stevia en posarem menys quantitat.ç
- 1 cullerada petita d'essència de vainilla
- 2 sobres de gelatina neutra
- 1 clara d'ou

PREPARACIÓ: - Bullirem la llet amb l'essència de vainilla i quan retirem del foc hi afegirem l'edulcorant.

- Per altra banda, hidratarem la gelatina en mig got d'aigua freda i la incorporarem a la llet bullida. Mantindrem al foc fins que la gelatina quedi completament diluïda.

- Un cop s'hagi gelat la barreja anterior, hi afegirem la clara batuda, les peres liquades i ho barrejarem tot fins que quedi una barreja homogènia.

- Mullarem un motllo amb aigua i abocarem la barreja. Ho deixarem unes hores a la nevera.



- Passades estes hores, ho treurem del motllo i ja podem servir. Ho decorarem amb uns tossos de pera.

Espero que gaudiu del plat com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo