dilluns, 16 d’agost de 2010

ANSJOSFYLTE EGG (Ous farcits d'anxova)

Des de la cuina escandinava us presento aquest plat, senzill de preparar, ràpid però no per això menys saborós que d'altres que he preparat.

INGREDIENTS: - 4 ous durs
- 4 filets d'anxova
- 1 cullerada de mantequilla
- Formatge rallat (opcional)
- Julivert

PREPARACIÓ: - Un cop haurem bullit els ous, es pelen i es parteixen longitudinalment per la meitat.

- Retirem els rovells amb cura de no trencar la clara i es trituren a un plat amb l'ajut d'una forquilla juntament amb la mantequilla a temperatura ambient. Si la barreja queda massa resseca podem afegir més mantequilla.

- Hi barregem també els filets d'anxova picats i es reomplen els ous bullits partits.



- Si es desitja, es pot posar per damunt formatge rallat i decorar-se amb una tros de julivert.

Espero que el gaudiu tant com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo