Des de la cuina escandinava us presento aquest plat, senzill de preparar, ràpid però no per això menys saborós que d'altres que he preparat.
INGREDIENTS: - 4 ous durs
- 4 filets d'anxova
- 1 cullerada de mantequilla
- Formatge rallat (opcional)
- Julivert
PREPARACIÓ: - Un cop haurem bullit els ous, es pelen i es parteixen longitudinalment per la meitat.
- Retirem els rovells amb cura de no trencar la clara i es trituren a un plat amb l'ajut d'una forquilla juntament amb la mantequilla a temperatura ambient. Si la barreja queda massa resseca podem afegir més mantequilla.
- Hi barregem també els filets d'anxova picats i es reomplen els ous bullits partits.
- Si es desitja, es pot posar per damunt formatge rallat i decorar-se amb una tros de julivert.
Espero que el gaudiu tant com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!
dilluns, 16 d’agost del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada