INGREDIENTS: - 400 grams de penne rigate
- 500 gr de tomàquets cherry
- 400 gr. de mozzarella en miniporcions
- 1 pot d'olives negres
- 1 rama d'alfàbrega o de menta
- 2 dents d'all
- 4 cullerades d'oli
- 5 cullerades d'aceto balsàmic blanc
- Pebre negre
PREPARACIÓ: - Courem la pasta "al dente" en aigua amb sal, la refrescarem en aigua freda, l'escorrerem i la col·locarem a un bol o una font.
- Rentarem les tomates i les partirem per la meitat
- Partirem les boletes de mozzarella per la meitat i les afegirem a la pasta juntament amb el tomquet i les olives.
- Rentarem l'alfàbrega, reservem unes fulles i piquem la resta en tires.
- Piquem l'all molt fi.
- Barregem l'alfàbrega amb l'all en l'oli, ho removem bé i ho aboquem per sobre l'amanida.
- Rectifiquem de sal i decorem amb l'alfàbrega restant.
El resultat aquesta amanida tan saborosa, fresca i ràpida de preparar.
Gaudiu-la com ho he fet jo. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dimarts, 24 d’agost del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada