INGREDIENTS: - 1 pimentó roig
- 1 pimentó verd
- 1/2 cogombre
- 5 tomàquets carnosos
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- 1 manoll de julivert
- 3 cullerades de vinagre de Xerés
- 1 cullerada de mel
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ: - Rentarem tota la verdura.
- Tallarem els pimentons i els trossejarem en trossos molt petits.
- Pelarem el cogombre, el partirem per la meitat a lo llarg i llevarem totes les llavors. El trossejarem en trossos molt petits.
- Pelarem la ceba i la tallarem en trossets.
- Pelarem l'all, el trossejarem i el barrejarem amb la meitat del julivert.
- Barrejarem tota la verdura a un bol.
- Barrejarem el vinagre, la mel i l'oli. Salpebrarem i tornarem a barrejar. Ho abocarem a sobre l'amanida i ho deixarem marinar durant una hora aproximadament.
- Llevarem la "tapa" als tomàquets i els buidarem. Rectificarem de sal l'amanida i farcirem els tomàquets. Decorarem amb el julivert.
- Si volem podem substituir el julivert per alfàbrega o per menta.
-El resultat són aquests tomàquets molt refrescants i molt saborosos.
Espero que els gaudiu com els vaig gaudir jo i bon profit!!!!!!!!!!
dimarts, 24 d’agost del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada