INGREDIENTS(2 persones): - 4 talls de llom o cap de llom
- 2 cebes
- 400 cc de nata líquida de cuina
- 250 cc de vi negre
- Un grapat de camagrocs (no els vaig pesar)
- Sal i pebre
PREPARACIÓ: - En primer lloc, salpebrem la carn i la deixem a la nevera.
- Per altra banda, piquem les cebes en juliana i les sofregim.
- A mitja cocció, hi afegirem els camagrocs i que es vagin fregint.
- Quan ja els tinguem a punt hi afegim el vi i deixem que es redueixi durant uns 15 minuts a foc suau.
- Passats aquests 15 minuts, hi afegirem la nata líquida i deixem 15 minuts més de reducció. Ho passem per la batedora i ho reservem.

- Posem el cap de llom a fregir i quan el tenim fet, ho posem durant uns deu minuts amb la salsa que hem preparat anteriorment.
Per acompanyar, preparem patates fregides en làmines i ceba a foc suau perquè quedi ben tobet.
Com us deia el resultat és un plat molt saborós i que deixa molt bon gust de boca.
Espero que us agradi i bon profit!!!!!!!!!!!!
1 comentaris:
Se m'ha fotut la boca aigua només de pensar-hi!!!oooogh!! que bo!
Publica un comentari a l'entrada