diumenge, 21 de novembre de 2010

ÀNEC AMB TARONJA

Avui, s'ha fet l'hora de dinar i no sabia que fer. M'he posat a remenar per la nevera i el congelador i una miqueta d'aquí, una miqueta d'allà, ens ha sortit aquest plat que ara us presento.

INGREDIENTS: - 2 cuixes d'ànec

- 2 cebes

- 2 taronges

- 1/2 got de vi

- 1 got de brou de carn

- Sal, orenga i pebre

PREPARACIÓ: - A una safata al forn, prepararem un llit de ceba picada en juliana.

- A sobre hi posarem l'ànec salpebrat al gust i ho aromatitzarem amb l'orenga.Ho regarem amb un bon xorro d'oli d'oliva d'aquestes terres tan meravelloses. Ho posarem al forn a 190ºC durant dues hores.



- Per altra banda, li traurem el suc a les taronges i ho afegirem a la carn juntament amb el got de brou quan portem aproximadament una hora de cocció. Deu minuts més tard hi afegirem el 1/2 got de vi i deixarem que continuï la cocció fins que estigui al punt.

Teniu en compte que la carn d'ànec és una carn prou dura i és convenient anar tombant-la diverses vegades perquè es vagi fent bé.

La barreja de sabors de l'ànec amb la taronja i la resta d'ingredients, fa un plat amb un sabor diferent.

Espero que també el gaudiu. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo