INGREDIENTS: - 2 cuixes d'ànec
- 2 cebes
- 2 taronges
- 1/2 got de vi
- 1 got de brou de carn
- Sal, orenga i pebre
PREPARACIÓ: - A una safata al forn, prepararem un llit de ceba picada en juliana.
- A sobre hi posarem l'ànec salpebrat al gust i ho aromatitzarem amb l'orenga.Ho regarem amb un bon xorro d'oli d'oliva d'aquestes terres tan meravelloses. Ho posarem al forn a 190ºC durant dues hores.

- Per altra banda, li traurem el suc a les taronges i ho afegirem a la carn juntament amb el got de brou quan portem aproximadament una hora de cocció. Deu minuts més tard hi afegirem el 1/2 got de vi i deixarem que continuï la cocció fins que estigui al punt.
Teniu en compte que la carn d'ànec és una carn prou dura i és convenient anar tombant-la diverses vegades perquè es vagi fent bé.
La barreja de sabors de l'ànec amb la taronja i la resta d'ingredients, fa un plat amb un sabor diferent.
Espero que també el gaudiu. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada