Aquesta és una recepta de la cuina italiana molt ràpida de preparar i amb un sabor diferent. El vinagre li dóna al plat un equilibri d'acidesa, dolçor, suavitat i aroma.
INGREDIENTS: - 2 bistecs de vedella (per dos persones)
- 50 mil·lilitres de brou de carn
- 40 grams de vinagre balsàmic de Mòdena
- 20 grams de mantega
- 2 dents d'all
- Sal, pebre i romer.
PREPARACIÓ: - Agarrem els dos bistecs i els daurem lleugerament pels dos costats a una paella. A l'hora de fer-los tenim en compte els gustos de cada persona. Hi haurà gent que els agradarà més fet i haurà d'estar una estona més fent-se.
- Es retiren i a continuació, a la mateixa paella hi posem el vinagre, el brou de carn, la mantega, els alls, el romer, la sal i el pebre.
- Portem la salsa a ebullició i la posem per sobre de la carn a l'hora de presentar el plat.
Gaudiu-ho com jo i bon profit!!!!!!!!!!!
diumenge, 21 de novembre del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada