diumenge, 21 de novembre del 2010

BISTEC DE VEDELLA AL VINAGRE BALSÀMIC DE MÒDENA

Aquesta és una recepta de la cuina italiana molt ràpida de preparar i amb un sabor diferent. El vinagre li dóna al plat un equilibri d'acidesa, dolçor, suavitat i aroma.

INGREDIENTS: - 2 bistecs de vedella (per dos persones)

- 50 mil·lilitres de brou de carn

- 40 grams de vinagre balsàmic de Mòdena

- 20 grams de mantega

- 2 dents d'all

- Sal, pebre i romer.

PREPARACIÓ: - Agarrem els dos bistecs i els daurem lleugerament pels dos costats a una paella. A l'hora de fer-los tenim en compte els gustos de cada persona. Hi haurà gent que els agradarà més fet i haurà d'estar una estona més fent-se.

- Es retiren i a continuació, a la mateixa paella hi posem el vinagre, el brou de carn, la mantega, els alls, el romer, la sal i el pebre.



- Portem la salsa a ebullició i la posem per sobre de la carn a l'hora de presentar el plat.

Gaudiu-ho com jo i bon profit!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo