INGREDIENTS: - 4 dents d'all
- 5 cullerades de suc de taronja
- 3 cullerades d'oli
- 1 cullerada d'orenga
- "Solomillo" de porc (segons la fam). En el nostre cas ha fet un "solomillo" pels dos de aproximadament 400 grams.
- Pebre negre
PREPARACIÓ: - A un morter, piquem l'all fins que sigui una pasta i ho barregem en mitja cullerada petita de sal. Després hi afegim 2 cullerades d'oli, el suc de taronja i l'orenga. Un cop estigui ben barrejat, reservem.
- Per altra banda, eixugarem bé el porc, embolicant-lo amb paper de cuina absorbent. Ho posarem a una safata pel forn amb un bon raig d'oli d'oliva, sal, pebre i orenga al gust.

- Fornejarem fins que estigui al punt, segons els gustos de cadascú, més o menys uns 20 o 25 minuts a 200ºC.
- Agarrarem el "solomillo" i el farem a rodanxes i el servirem amb la salsa al gust.
- Tenim en compte, que l'all pot resultar indigest per molta gent, llavors haurem d'anar en compte amb la quantitat.
Espero que gaudiu tant del plat com nosaltres i bon profit!!!!!!!!!!!!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada