dimarts, 16 de novembre del 2010

"SOLOMILLO" DE PORC A LA TARONJA

Avui la meva parella m'ha preparat un sopar deliciós, i per lo que m'ha comentat ràpid de fer, molt saborós i una cosa important pels temps que corren, barat. Moltes gràcies cari, moltes gràcies Silvia.

INGREDIENTS: - 4 dents d'all

- 5 cullerades de suc de taronja

- 3 cullerades d'oli

- 1 cullerada d'orenga

- "Solomillo" de porc (segons la fam). En el nostre cas ha fet un "solomillo" pels dos de aproximadament 400 grams.

- Pebre negre

PREPARACIÓ: - A un morter, piquem l'all fins que sigui una pasta i ho barregem en mitja cullerada petita de sal. Després hi afegim 2 cullerades d'oli, el suc de taronja i l'orenga. Un cop estigui ben barrejat, reservem.

- Per altra banda, eixugarem bé el porc, embolicant-lo amb paper de cuina absorbent. Ho posarem a una safata pel forn amb un bon raig d'oli d'oliva, sal, pebre i orenga al gust.



- Fornejarem fins que estigui al punt, segons els gustos de cadascú, més o menys uns 20 o 25 minuts a 200ºC.

- Agarrarem el "solomillo" i el farem a rodanxes i el servirem amb la salsa al gust.

- Tenim en compte, que l'all pot resultar indigest per molta gent, llavors haurem d'anar en compte amb la quantitat.

Espero que gaudiu tant del plat com nosaltres i bon profit!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo