dijous, 11 de novembre de 2010

RODÓ A LA MEL

Aquest recepta ara feia molt temps que no la preparava i encara no l'havia penjat al blog. Teniu dues opcions, fer-la al forn o com la vaig fer ahir, a la cassola. Hi ha alguna petita diferència però el resultat és igual d'exquisit.

INGREDIENTS: - Un rodó de vedella o una peça de vedella que haureu de lligar. Per lo tant us recomano que la compreu lligada. És molt més practic.

- 100 grams de pastanagues petites

- 100 grams de patates petites

- 100 grams de carxofa trossejada

- Sal, pebre i claus

- Dos cullerades de mel

- Un got d'Oporto

- Un got de brou de carn

PREPARACIÓ: -Un cop tenim la peça lligada o amb el rodó que haurem comprat, el salpebrem. Hi posem els claus.

- A continuació freguem tot el rodó amb la mel i el posem al forn o la cassola a foc mitjà.



- L'anem voltant i quan ja el tenim daurat hi afegim les verdures i el got de brou. Continuem al foc amb compte d'anar-lo girant perquè no se'ns recremi per algun costat.

- A continuació, quan quedaran uns quinze minuts per retirar del foc, hi afegim l'Oporto i flamegem.

- Quan considerem que ja tenim la carn al nostre gust, retirem del foc i comencem a preparar els talls.

Gaudiu-lo com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo