INGREDIENTS: - Un rodó de vedella o una peça de vedella que haureu de lligar. Per lo tant us recomano que la compreu lligada. És molt més practic.
- 100 grams de pastanagues petites
- 100 grams de patates petites
- 100 grams de carxofa trossejada
- Sal, pebre i claus
- Dos cullerades de mel
- Un got d'Oporto
- Un got de brou de carn
PREPARACIÓ: -Un cop tenim la peça lligada o amb el rodó que haurem comprat, el salpebrem. Hi posem els claus.
- A continuació freguem tot el rodó amb la mel i el posem al forn o la cassola a foc mitjà.

- L'anem voltant i quan ja el tenim daurat hi afegim les verdures i el got de brou. Continuem al foc amb compte d'anar-lo girant perquè no se'ns recremi per algun costat.
- A continuació, quan quedaran uns quinze minuts per retirar del foc, hi afegim l'Oporto i flamegem.
- Quan considerem que ja tenim la carn al nostre gust, retirem del foc i comencem a preparar els talls.
Gaudiu-lo com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada