dijous, 25 de novembre de 2010

BRAÇ DE VEDELLA FARCIT

Aquesta recepta me va arribar via correu electrònic i avui he decidit provar-la i arriscar-me. Ja veurem les cares de la gent que ho tastarà.

INGREDIENTS: - 1 kg. d'aleta de vedella. Hi ha gent que m'ha dit que és el prim i n'hi ha que m'han dit que és la part que es pela. Jo he fet servir aquesta darrera.

- 2 cullerades de farina

- 1 got de vi blanc

- 2 cebes

- Farigola

- 1 got de brou de carn

- 1 pebrot

- Sal i pebre

PER AL FARCIT: - 200 grams de carn picada

- 100 grams de pernil salat

- 2 dents d'all

- 1 ou

- Sal i pebre

PREPARACIÓ: - Netegem l'aleta de greixos i l'escampem com si fos un filet. Si és massa gruixuda, la obrim.

- Barregem la carn picada amb el pernil, l'ou, la sal, el pebre i l'all picat i ho escampem per sobre l'aleta.



- Enrotllarem l'aleta i la lligarem de manera que ens quedi com un tub. Salpebrem.








- A una cassola posem les cebes tallades molt petites perquè es vagin sofregint.

- A continuació i posem l'aleta perquè es vagi daurant.

- Un cop la tenim daurada, afegirem la farina, el brou, el vi, la farigola, el pebrot vermell a tires, i deixarem que es vagi coent a foc suau amb la cassola tapada fins que quedi la carn tova. Aproximadament ho tindrem al foc durant una hora.



















- Traurem l'aleta del foc, llevarem el cordill i ho tallarem en rodanxes.

- Ho posarem a la font de servir i hi posarem la salsa rectificada, si cal de sal.



- Ho podem acompanyar en unes patates fetes al forn i és deliciós.

Espero que la gaudiu i molt bon profit!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo