Aquesta recepta me va arribar via correu electrònic i avui he decidit provar-la i arriscar-me. Ja veurem les cares de la gent que ho tastarà.
INGREDIENTS: - 1 kg. d'aleta de vedella. Hi ha gent que m'ha dit que és el prim i n'hi ha que m'han dit que és la part que es pela. Jo he fet servir aquesta darrera.
- 2 cullerades de farina
- 1 got de vi blanc
- 2 cebes
- Farigola
- 1 got de brou de carn
- 1 pebrot
- Sal i pebre
PER AL FARCIT: - 200 grams de carn picada
- 100 grams de pernil salat
- 2 dents d'all
- 1 ou
- Sal i pebre
PREPARACIÓ: - Netegem l'aleta de greixos i l'escampem com si fos un filet. Si és massa gruixuda, la obrim.
- Barregem la carn picada amb el pernil, l'ou, la sal, el pebre i l'all picat i ho escampem per sobre l'aleta.
- Enrotllarem l'aleta i la lligarem de manera que ens quedi com un tub. Salpebrem.
- A una cassola posem les cebes tallades molt petites perquè es vagin sofregint.
- A continuació i posem l'aleta perquè es vagi daurant.
- Un cop la tenim daurada, afegirem la farina, el brou, el vi, la farigola, el pebrot vermell a tires, i deixarem que es vagi coent a foc suau amb la cassola tapada fins que quedi la carn tova. Aproximadament ho tindrem al foc durant una hora.
- Traurem l'aleta del foc, llevarem el cordill i ho tallarem en rodanxes.
- Ho posarem a la font de servir i hi posarem la salsa rectificada, si cal de sal.
- Ho podem acompanyar en unes patates fetes al forn i és deliciós.
Espero que la gaudiu i molt bon profit!!!!!!!!!!
dijous, 25 de novembre del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada