dijous, 18 de novembre del 2010

FLAM DE MANDARINA

Avui m'han tornat a sorprendre. Avui tocava un postre i m'han preparat aquest plat que té l'apariència molt bona. El sabor ja us ho contaré. És un postre que per la temporada que estem, resultarà prou econòmic.

INGREDIENTS: - 4 ous

- 9 cullerades de sucre (més endavant el provarem en Stevia per als diabètics)

- 300 cc de nata líquida

- 6 mandarines

- Suc de llima

- Unes fulles de menta

PREPARACIÓ: - A una paella prepararem el caramel. Consisteix en posar unes cullerades de sucre, un xorro petit d'aigua i unes gotes de llima. Ho posem a bullir. Ha d'agarrar un color casi negre.

- A continuació es ratlla la pell de dos mandarines i ho barregem amb 5 cullerades de sucre i els 4 ous. Es barreja tot amb una batedora de barilles.

- A continuació afegim el suc de 4 mandarines i la nata líquida.

- Tornem a barrejar bé i ho repartim per les flameres o a un motllo mitjà apte pel forn.

- Ho introduïm al forn i ho hem de coure al bany Maria a 180ºC durant uns 35 a 40 minuts, sempre controlant el punt de cocció.



- Un cop està cuit, retirem del forn i deixem gelar. Desemmotllem i podem decorar amb unes fulles de menta i una mica de nata.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo