INGREDIENTS (per 15 canalons aproximadament. Segons el gruix de les truites us en sortiran més o menys) :
- 4 ous
- 3 cullerades de farina
- 150 cc d'aigua
- 250 grams de vedella
- 250 grams de pollastre
- 250 grams de carn magra
- 200 grams de foie gras
- 2 cebes
- 4 alls
- Clau, nou moscada, sal i pebre
PREPARACIÓ: - A una cassola poseu a sofregir la ceba trinxada i els alls picats petits. Afegiu el clau i la nou moscada.
- Quan ja ho tindrem daurat, i afegirem els tres tipus de carn salpebrada, sempre en trossos més o menys grans perquè conservi millor el seu sabor.
- Un cop tenim la carn ben guisada, la picarem tota juntament amb la ceba i els 200 grams de foie.
- Per altra banda, barrejarem els ous, la farina i l'aigua fins que quedi una barreja bastant clara.
- Amb aquesta darrera barreja anirem fent les truites pels canalons. Tenim en compte que s'hi ha de posar poca quantitat perquè quedin les truites fines. Les farem a foc suau, primer per un costat i després per l'altre a una paella gairebé sense oli.
- Un cop tindrem fetes les truites, anirem agarrant una per una i les anirem escampant. A sobre hi posarem la barreja de la carn picada i embolicarem formant un rotlle que col·locarem a la safata que posarem al forn, prèviament untada amb mantega.
- Per finalitzar, abans d'enfornar, podeu triar qualsevol de les múltiples varietats de cobriment que hi ha. Podeu fer beixamel, la recepta de la qual trobareu en aquest mateix blog a l'entrada del pastís de truites. I si no podeu triar la que vam fer ahir. Posarem tomata per sobre els canalons a la safata. Hi abocarem llet per cobrir fins a la meitat del canaló i per sobre el formatge ratllat.

- Un cop tenim la safata preparada, enfornarem amb el forn preescalfat a 200ºC fins que la llet s'hagi compactat amb el formatge i la tomata. A punt de treure, posarem el forn a 270ºC perquè es gratinin els canalons per sobre.
Un cop gratinats i la llet compactada ja està llest per servir.
Espero que ho gaudiu com nosaltres i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada