dilluns, 31 de maig del 2010

FETGE DE CORDER AROMATITZAT AMB UNA DOBLE REDUCCIÓ D'OPORTO

Avui, per tal d'acabar fetge que tenioa a casa he volgut experimentar per la qual cosa no us diré les quntitats d'ingredients. Al mateix temps com cada persona necessita una quantitat de ració, això us ho deixo a les vostres mans. INGREDIENTS:...
Leer más...

dimarts, 25 de maig del 2010

CABALLA AL DOSDÀ

Aquesta recepta, es molt senzilla, saludable i fàcil de preparar. Me la va dir l'amic Enric Dosdà del Club de Birles Vinaròs i per això aquest nom. Gràcies company INGREDIENTS PER 2 PERSONES: - 4 caballes ( la quantitat dependrà del tamany)....
Leer más...

diumenge, 16 de maig del 2010

"FRITO" ( Costella de porc)

Aquesta recepta me la va explicar una bona amiga i puc donar fe de que queda molt saborós i molt bo. Gràcies Mili i quan vulgues me pots tornar a convidar. jejejej INGREDIENTS: - 7 o 8 kg de costella de porc. - Sal i pebre barrejat per alinyar-ho -...
Leer más...

MERMELADA DE FRUITS ROJOS

INGREDIENTS: -2,5 kg de fruits rojos ( en el meu cas els vaig agarrar congelats k són mes econòmics però igual de saborosos) - 1,250 kg de sucre ( a la recepta original parlava de tanta quantitat de sucre com de fruits pero ja queda prou dolç) PREPARACIÓ:...
Leer más...

PASTÍS DE FORMATGE DE NOVA YORK

INGREDIENTS PER 4 PERSONES: - 1 kg. de formatge cremós del tipus Filadelfia - 200 gr. de sucre - 6 ous - 2 culleradetes de Maicena - 25 galletes Maria - 50 gr de mantequilla PREPARACIÓ: - Es piquen les galletes amb la mantequilla calenta...
Leer más...

dimecres, 21 d’abril del 2010

PASTIS DE TRUITES

Per portar a la pràctica aquesta recepta, hom pot triar els ingredients que més li agradin i posar la quantitat de truites que cadascú vulgui. INGREDIENTS: - 2 ous per cada truita - Carabassí per la 1ª truita - Bacon per la 2ª - Xampinyons...
Leer más...

dilluns, 19 d’abril del 2010

COSTELLES DE PORC "YANQUIS"

Aquest nom no és ni perquè el porc hagi de ser americà ni per res en concret. És una nom que me va suggerir una molt bona amiga, (gracies S...), en saber els ingredients i vaig decidir batejar-lo en aquest nom. Disculpeu però no vaig pensar...
Leer más...
Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo