dijous, 9 de desembre de 2010

RAP AL VAPOR AMB SALSA DE CÍTRICS

Me van demanar que poses al blog alguna recepta de peix per tal de diversificar. Aquí va la primera. Una recepta de la cuina italiana amb un sabor prou apetitós.

INGREDIENTS: - 4 trossos de rap

- 2 taronges

- 1 llima

- una cullerada petita de pebre en gra

- Estragó

- 2 cullerades de cava

- 4 patates petites

- Sal i oli

PREPARACIÓ: - Treurem el suc d'una de les taronges i el reservarem per més tard.

- Pelarem els cítrics restants, es tallen en rodanxes i després per la meitat per obtenir mitjes llunes.

- Es fan tres talls a cadascún dels filets de rap i s'hi introdueixen les mitjes llunes de cítrics.



- A una font pel forn s'aboca el cava i es disposa la resta de fruita tallada, l'estragó i el pebre.

- S'incorporen les patates ja bullides "al dente" i tallades en rodanxes no molt gruixudes i a sobre si posa el rap.

- Salem al gust, tapem la font en paper d'alumini i ho enfornem durant set a deu minuts, segons el gust de cadascú.



- Abans de servir, afegim al peix oli i un poc de suc dels cítrics.

Gaudiu-lo com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo