INGREDIENTS: - 4 trossos de rap
- 2 taronges
- 1 llima
- una cullerada petita de pebre en gra
- Estragó
- 2 cullerades de cava
- 4 patates petites
- Sal i oli
PREPARACIÓ: - Treurem el suc d'una de les taronges i el reservarem per més tard.
- Pelarem els cítrics restants, es tallen en rodanxes i després per la meitat per obtenir mitjes llunes.
- Es fan tres talls a cadascún dels filets de rap i s'hi introdueixen les mitjes llunes de cítrics.

- A una font pel forn s'aboca el cava i es disposa la resta de fruita tallada, l'estragó i el pebre.
- S'incorporen les patates ja bullides "al dente" i tallades en rodanxes no molt gruixudes i a sobre si posa el rap.
- Salem al gust, tapem la font en paper d'alumini i ho enfornem durant set a deu minuts, segons el gust de cadascú.

- Abans de servir, afegim al peix oli i un poc de suc dels cítrics.
Gaudiu-lo com jo i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada