dissabte, 13 de març de 2010

MERMELADA D'ALBERGINIA





Ingredients:
• 750 grams de sucre
• Un kilogram d'alberginies
• 50 cc de suc de llimona
• Algunas gotes de essència de vainilla...
Preparació:
Has de començar pelant-les i tallant-les a daus. Si ho prefereixes, pots deixar-les una estona amb aigua i sal per tal de llevar-los l'amargor que tenen. Això si,després no t'oblidis de repassar-les per tal de llevar la salabror.
El pas següent consisteix en posar-les a bullir fins que queden ben toves. Despres les passaràs a una altra cassola, on hi posaras el sucre i el suc de llimona i les posaràs a bullir fins que el dolç estigui al seu punt. Cap al final, es pot afegir unes gotes d'essència de vainilla per aromatitzar-ho, però no és estrictament necessari. El sabor i l'olor també és superior. Es triturarà i als pots. Queda exquisit en qualsevol tipus de formatge però es pot convinar gairebé en qualsevol menjar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo