dissabte, 13 de març de 2010

MERMELADA DE TARONJA



1 kg. De taronges
1 llima
700 gr de sucre...
200 ml d’aigua

Pelem 3 o 4 taronges i la llima i ho posem a bullir uns 5 minuts. Escorrem l’aigua i ho bullim 5 minuts mes.

Al mateix temps, acabem de pelar les 6 taronges, eliminant tot el blanquet k ho fa amarguejar, i les fem a trossets. Ho posem en una cassola juntament amb el suc de la llima, el sucre, l’aigua i la pell que abans hem bullit tallada en “juliana”.Ho deixem bullir a foc mig durant hora i mitja a dos hores.

Un cop passat aquest temps ja ho podem posar en pots, ben tancats i al bany maria durant uns 10 minuts. Obtindrem 4 pots de melmelada de taronja per llepar-se els dits. Mes saborosa i més econòmica.

Bon profit

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo