dissabte, 13 de març de 2010

MERMELADA DE CARBASSÓ











Avui probarem la de carbassó. Es va tallant en rodantxes i es va dipositant en capes a una cassola alternant-les en capes de sucre.
Un cop es dipositen tots els trossos de carbassó i el sucre, es tapa i es deixa masserar durant 10-12 hores.
Despres de les 10 hores de masseració, es posa a bullir durant una horeta aproximadament, juntament amb la pell d'una llima i el suc de la mateixa.
Dp de 50 minuts de bullir, s'afegeix una poma trossejada amb pell i tot i una culleradeta de gengibre i es deixa bullir durant 10-15 minuts més.
Avui menys quantitat per la novetat. El resultat exquisit també. Bona nit i bona cuina

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo