dissabte, 18 de desembre de 2010

LLAGOSTINS ESTOFATS

Un altre plat de la cuina dels Estats Units però que es deu fer a mig mon. Gustós i ràpid de preparar.

INGREDIENTS: - 6 llagostins (per 2 persones)

- 2 cullerades de farina

- Mantega

- 2 cebes

- 1/2 pebrot roig

- 2 dents d'all

- Tomàquet triturat

- Oli, sal i pebre

PREPARACIÓ: - Daurarem la farina amb molt poc oli a mitja temperatura i després es reserva.

- A part, escalfarem la mantega a un altra paella a foc lent i afegirem la ceba, el pebrot i l'all picats i els courem durant 20 o 25 minuts, pasats els quals afegirem la farina que hem daurat anteriorment i el tomàquet triturat.



- Ho courem tot junt durant una mitja hora i cap al final de la cocció, incorporarem els llagostins.

- Ho podem servir sol o acompanyat d'arròs blanc aromatitzat amb llorer.

Ràpid de preparar i molt sabrós. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo