dissabte, 18 de desembre de 2010

PASTÍS DE PASTANAGA


Un nou postre dels Estats Units. Un pastís amb un ingredient que no es sol utilitzar per postre que podeu fer si voleu sorprendre als vostres convidats.

INGREDIENTS: - 4 ous

- 150 grams de pastanaga rallada

- 100 grams de nous picades

- 250 grams de formatge tipus Philadelphia

- 120 grams de farina

- 150 grams de sucre

- 2 cullerades de llevat en pols

- 1 culleradeta de bicarbonat

- 1 culleradeta de canyella en pols

PREPARACIÓ: - Rasparem i ratllarem la pastanaga

- Batrem els ous a un bol i afegirem la farina, el sucre, el llevat, el bicarbonat, la canyella, i per finalitzar la pastanaga ratllada.

- Es barregen ben bé tots els ingredients i ho dipositarem a un motllo per pastissos prèviament untat amb mantega i lleument enfarinat, i ho fornejarem durant uns 40 minuts a 180ºC.

- Per comprobar el grau de cocció del pastís, n'hi ha prou amb introduir un escuradents al centre del pastís i si surt net, ja el podrem retirar.

- Es treu del motllo i es deixa gelar durant unes dues hores.

- A continuació, s'obre per la meitat tallant-lo transversalment i ho posem obert sobre una safata.

- A un recipient, barregem el formatge tipus Philadelphia amb mitja culleradeta de sucre.

- Recobrirem la part interior de les dues capes amb la barreja de formatge i sucre i tornem a muntar el pastís.



- Per acabar, posem les nous per sobre del pastís i ho deixarem gelar durant una estona a la nevera.

Espero que el gaudiu i molt bon profit!!!!!!!!!!!!!!

1 comentaris:

Jessica Doello ha dit...

Bona pinta!!! A Portugal és molt normal utilitzar la safanòria per fer "queques, bolos" (pa de pessic, pastissos i madalenes). Jo n'he faig també i és bonísim amb només safanòria, oli, farina, llevat, sucre i ous. Molt fàcil i ràpid de fer. M'enxisa el teu bolg!!!

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo