
Un nou postre dels Estats Units. Un pastís amb un ingredient que no es sol utilitzar per postre que podeu fer si voleu sorprendre als vostres convidats.
INGREDIENTS: - 4 ous
- 150 grams de pastanaga rallada
- 100 grams de nous picades
- 250 grams de formatge tipus Philadelphia
- 120 grams de farina
- 150 grams de sucre
- 2 cullerades de llevat en pols
- 1 culleradeta de bicarbonat
- 1 culleradeta de canyella en pols
PREPARACIÓ: - Rasparem i ratllarem la pastanaga
- Batrem els ous a un bol i afegirem la farina, el sucre, el llevat, el bicarbonat, la canyella, i per finalitzar la pastanaga ratllada.
- Es barregen ben bé tots els ingredients i ho dipositarem a un motllo per pastissos prèviament untat amb mantega i lleument enfarinat, i ho fornejarem durant uns 40 minuts a 180ºC.
- Per comprobar el grau de cocció del pastís, n'hi ha prou amb introduir un escuradents al centre del pastís i si surt net, ja el podrem retirar.
- Es treu del motllo i es deixa gelar durant unes dues hores.
- A continuació, s'obre per la meitat tallant-lo transversalment i ho posem obert sobre una safata.
- A un recipient, barregem el formatge tipus Philadelphia amb mitja culleradeta de sucre.
- Recobrirem la part interior de les dues capes amb la barreja de formatge i sucre i tornem a muntar el pastís.

- Per acabar, posem les nous per sobre del pastís i ho deixarem gelar durant una estona a la nevera.
Espero que el gaudiu i molt bon profit!!!!!!!!!!!!!!
1 comentaris:
Bona pinta!!! A Portugal és molt normal utilitzar la safanòria per fer "queques, bolos" (pa de pessic, pastissos i madalenes). Jo n'he faig també i és bonísim amb només safanòria, oli, farina, llevat, sucre i ous. Molt fàcil i ràpid de fer. M'enxisa el teu bolg!!!
Publica un comentari a l'entrada