divendres, 17 de desembre del 2010

POLLASTRE FREGIT AMB COSTRA DE SAL I PEBRE

Un plat que queda molt gustós i diferent.

INGREDIENTS: - 200 grams de iogurt

- 1 cullerada de menta fresca picada

- El suc d'una llimona

- Un grapat de sal

- 1 cullerada de grans de pebre lleugerament molts amb un rodet

- 4 petxugues de pollastre desosades i sense pell

- 2 cullerades d'oli d'oliva

- Patates noves bullides i amanida per la guarnició


PREPARACIÓ: - Barrejarem el iogurt amb la menta i un xorro de suc de llimona. Salarem la barreja i reservem.

- A part, barregem la sal i el pebre.

- Arruixem les petxugues amb suc de llimona i les untem amb la barreja de sal i pebre.



- Escalfem oli a una paella gran. Incorporem el pollastre i fregim durant 6 o 7 minuts per cada costat fins que la carn estigui ben feta i daurada.

- Arruixem amb la resta de suc de llimona.

- El servim acompanyat del iogurt amb menta, les patates noves i l'amanida.

El resultat un plaer pel paladar.

Espero que el gaudiu. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo