dijous, 16 de desembre de 2010

PUDIN DE CASTANYES


Aqui teniu una recepta molt gustosa i prou ràpida de preparar si compreu les castanyes pelades. Si no us donarà molta feina pelar les castanyes.

INGREDIENTS: - 500 grams de castanyes netes
- 4 ous
- 125 ml. de nata líquida
- 250 ml. de llet
- 100 gr. de sucre
- Canyella en rama
- Escorça de llimona
- Chocolate
- Sal

Preparació: - S'escalden les castanyes i es pelen o com us he dit més amunt, es compren pelades. Se'n guarden unes poques per decorar el plat en acabar.




- La resta es posen a bullir a un caçó amb la llet, la canyella, la llima i la sal i es deixen coure durant uns 30 minuts a foc lent.

- Després d'aquest temps s'hi afegeixen la nata, els ous i el sucre.

- A continuació es retira la canyella i l'escorça de la llimona i es tritura ben bé tot el conjunt.

- S'aboca la barreja a un motllo i es posa a coure al bany Maria al forn durant uns 30 minuts a 180ºC.

- Es desmotlla i es deixa gelar.



- Ho podem servir amb la resta de les castanyes i xocolata desfeta o nata, segons les preferències de cadascú.

Espero que ho gaudiu i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo