dijous, 16 de desembre del 2010
PUDIN DE CASTANYES
Aqui teniu una recepta molt gustosa i prou ràpida de preparar si compreu les castanyes pelades. Si no us donarà molta feina pelar les castanyes.
INGREDIENTS: - 500 grams de castanyes netes
- 4 ous
- 125 ml. de nata líquida
- 250 ml. de llet
- 100 gr. de sucre
- Canyella en rama
- Escorça de llimona
- Chocolate
- Sal
Preparació: - S'escalden les castanyes i es pelen o com us he dit més amunt, es compren pelades. Se'n guarden unes poques per decorar el plat en acabar.
- La resta es posen a bullir a un caçó amb la llet, la canyella, la llima i la sal i es deixen coure durant uns 30 minuts a foc lent.
- Després d'aquest temps s'hi afegeixen la nata, els ous i el sucre.
- A continuació es retira la canyella i l'escorça de la llimona i es tritura ben bé tot el conjunt.
- S'aboca la barreja a un motllo i es posa a coure al bany Maria al forn durant uns 30 minuts a 180ºC.
- Es desmotlla i es deixa gelar.
- Ho podem servir amb la resta de les castanyes i xocolata desfeta o nata, segons les preferències de cadascú.
Espero que ho gaudiu i bon profit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada