Aquesta recepta la vàrem tastar per la nit de Nadal i tothom va quedar content.
INGREDIENTS: - 4 pits de pollastre
- 2 cabosses d'alls
- 100 mililitres de vi blanc (aprox. 1/2 got)
- 1 pastilla de brou de pollastre
- 50 grams de pinyons
- 50 grams d'ametlles crues
- 30 grams de mantega
- 30 grams de farina
- 2 fulles de llorer
- Sal, oli i pebre blanc.
PREPARACIÓ: - Pelarem les dents d'all, els cobrirem amb oli i els courem a foc molt suau durant una hora.
- Daurarem els pits de pollastre amb una mica d'oli. Un cop daurades afegirem 3/4 de litre d'aigua, la pastilla de brou triturada, el vi, les dos fulles de llorer i sal i les courem durant 30 minuts o fins que estiguin al punt.
- Sofregirem la farina a la mantega; afegirem 1/2 litre del brou de cocció dels pits i ho courem a foc suau durant uns 10 minuts.
- Picarem els pinyons amb les ametlles i els alls escorreguts i ho afegirem a la salsa. Ho deixarem bullir uns 10 minuts més. Si és necessari podem posar la resta del brou.
- Tallarem els pits en llonxes i ho cobrirem parcialment amb la crema d'all molt calenta.
Molt saborós i diferent. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!
diumenge, 26 de desembre del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada