diumenge, 26 de desembre de 2010

PITS DE POLLASTRE AMB CREMA D'ALLS

Aquesta recepta la vàrem tastar per la nit de Nadal i tothom va quedar content.

INGREDIENTS: - 4 pits de pollastre

- 2 cabosses d'alls

- 100 mililitres de vi blanc (aprox. 1/2 got)

- 1 pastilla de brou de pollastre

- 50 grams de pinyons

- 50 grams d'ametlles crues

- 30 grams de mantega

- 30 grams de farina

- 2 fulles de llorer

- Sal, oli i pebre blanc.

PREPARACIÓ: - Pelarem les dents d'all, els cobrirem amb oli i els courem a foc molt suau durant una hora.



- Daurarem els pits de pollastre amb una mica d'oli. Un cop daurades afegirem 3/4 de litre d'aigua, la pastilla de brou triturada, el vi, les dos fulles de llorer i sal i les courem durant 30 minuts o fins que estiguin al punt.

- Sofregirem la farina a la mantega; afegirem 1/2 litre del brou de cocció dels pits i ho courem a foc suau durant uns 10 minuts.

- Picarem els pinyons amb les ametlles i els alls escorreguts i ho afegirem a la salsa. Ho deixarem bullir uns 10 minuts més. Si és necessari podem posar la resta del brou.



- Tallarem els pits en llonxes i ho cobrirem parcialment amb la crema d'all molt calenta.

Molt saborós i diferent. Bon profit!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Anterior Inicio
 
La cuina d'en Jaume Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo